Doucheplezier als basis voor nieuwe Croma 100 1jet handdouche van Hansgrohe

, ,

Het Croma 100 assortiment van Hansgrohe biedt volop mogelijkheden voor de betaalbare badkamer, waar doucheplezier met een merkdouche wel gewenst is. Het assortiment wordt nu uitgebreid met een Croma 100 1jet handdouche: een mooie, vlakke handdouche met een straalschijf van 100 mm. De Rainstraal vormt een volle, stevige douchestraal voor een verkwikkende douchebeleving. Dankzij de QuickClean anti-kalkfunctie is een lange levensduur gegarandeerd: kalkafzetting kan eenvoudig met één vinger weggewreven worden. Naast de los verkrijgbare handdouche is er ook een glijstangset en badset verkrijgbaar.

EcoSmart

De nieuwe Croma 100 1jet handdouche is ook verkrijgbaar met de waterbesparende EcoSmart technologie van Hansgrohe. De geïntegreerde dynamische begrenzer laat niet meer dan 9 liter water per minuut door. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard, zonder comfortverlies.

Productoverzicht

Croma 100 1jet handdouche zonder EcoSmart: € 25 excl. BTW
Croma 100 1jet handdouche met EcoSmart:  € 29 excl. BTW
Croma 100 1jet / Unica’C glijstangset 90 cm: € 78 excl. BTW
Croma 100 1jet / Unica’C glijstangset 65 cm:  € 72 excl. BTW
Croma 100 1 jet / Porter ’S badset, doucheslang 125 cm:  € 46 excl. BTW
Idem, incl. doucheslang 160 cm: € 47 excl. BTW

                                                                      ***

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Meer informatie:

Hansgrohe – Afd.Marketing – Tel. 075-6461400 – info@hansgrohe.nl – www.pro.hansgrohe.nl

Meer over Hansgrohe leest u op Facebook. htttp://www.facebook.com/Hansgrohe