Eindelijk zomer met deze hippe loungesets

,

Zaandam, 11 augustus 2011 – Door de totaal verregende zomer is het tuinmeubilair in de winkels blijven staan dit jaar. Terwijl normaliter de uitverkoop pas half september begint, biedt Veilingwinnaar veilingen nu al loungesets aan tegen zeer aantrekkelijke startprijzen. Gaat dan toch eindelijk het zonnetje schijnen voor de klanten van dit online veilinghuis?

Op Veilingwinnaar.nl staan niet alleen loungesets open voor biedingen. Zo zijn er ook een aantal trampolines en buitenhaarden te vinden. De verkoop via een veiling levert een groot kostenvoordeel op voor de consument. Bezoekers van de website veilingwinnaar.nl kunnen van 12 t/m 19 augustus bieden op de loungesets en andere zomerse artikelen. Vooral voor particulieren is deze veiling erg interessant doordat de sets per stuk aangeboden worden. De meubelstukken kunnen op 23 augustus opgehaald worden in Venlo, ook kan de klant kiezen voor verzending.

De openingsprijzen zijn interessant voor een ieder, de sets worden aangeboden voor een schijntje van de nieuwwaarde.

Over Veilingwinnaar.nl:

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*