Incasso via App

, ,

Als eerste incassobureau in Nederland heeft MVO Incasso een App ontwikkeld voor debiteurenbeheer, pre-incasso en incasso. De MVO Incasso App stelt 24 uur per dag de status van vorderingen beschikbaar en is speciaal ontwikkeld voor het MKB en voor ZZPers.

De nieuwe App speelt hiermee in op de vraag van middelgrote en kleine zelfstandigen om gemakkelijker vorderingen uit handen te kunnen geven, sneller openstaande facturen te innen en snel en op ieder moment actueel inzicht te hebben in de voortgang van het incasseren. Middels een besparingscalculator is te berekenen wat een bedrijf kan besparen door het debiteurenbeheer volledig aan MVO Incasso uit te besteden.

De MVO Incasso App is gratis te downloaden via www.mvoincasso.nl De vordering kan eenvoudig worden ingediend door het maken van een foto van de factuur. Via een filmpje op You Tube is gebruiksinformatie beschikbaar.

MVO Incasso onderscheidt zich door persoonlijke telefonische benadering van debiteuren. Het voordeel voor de klant van deze methode is, dat er een hoger resultaat wordt behaald dan gemiddeld in de branche. MVO Incasso is een jong en innovatief bedrijf die in samenwerking met Equatior en Buro Stockholm deze App heeft ontwikkeld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*