Informatiebijeenkomst conversatie Engels in Assen

cursus Engels in Assen

cursus Engels in Assen

talkingENGLISH organiseert op 6 september een informatiebijeenkomst in Dorpshuis De Schakel in Assen. Voor iedereen die beter Engels wil leren spreken, maar nog twijfelt aan zijn eigen niveau en graag advies wil.

Onze maatschappij internationaliseert in toenemende mate. We komen steeds meer in contact met buitenlanders, we reizen meer, we surfen op Internet, onze kinderen emigreren en kleinkinderen spreken geen Nederlands meer. Engels is dan de universele taal om te communiceren.

Taalbeheersing wordt dus steeds belangrijker om in deze samenleving mee te kunnen. De Onderwijsraad heeft echter geconstateerd dat Nederlanders minder goed Engels spreken dan zij zelf denken, en wil dat leerlingen al op jeugdige leeftijd onderwijs krijgen in het vak Engels.

De groep mensen echter die school al wat langere tijd achter zich heeft, merkt dat ze tekortschiet. Op school werd vroeger ook bijna geen aandacht gegeven aan spreekvaardigheid. Hoog tijd om de kennis op te frissen en vooral te oefenen in het spreken van Engels.

Speciaal voor deze groep start ‘talkingENGLISH’ in oktober in Assen met de cursus Conversatie Engels.

De cursus is bedoeld voor mensen die willen oefenen in spreek- en luistervaardigheid. De inhoud van de cursus richt zich op het gebruik van de taal in het dagelijkse leven. Onderwerpen die o.a. aan bod komen, zijn: jezelf voorstellen en kennismaken met mensen, dagelijkse bezigheden in huis, het weer, winkelen, gezondheid, reizen.

De cursussen bestaan uit 10 lessen op twee niveaus. De opfriscursus voor beginners en de cursus Basis Engels 1 & 2 voor gevorderden.

Docente is Trudy Banis. Deze Engelse is enthousiast om u op weg te helpen met het beter spreken van Engels.

De cursussen worden gehouden in Dorpshuis De Schakel, Witterhoofdweg 1a in Assen. Op maandag 12 september is daar een informatiebijeenkomst van 18.30 – 20.00 uur (vrije inloop).

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.talkingenglish.nl.

Frank Adema
talkingENGLISH
Westenholterweg 15
8042 AE  Zwolle
06-43234714
info@talkingenglish.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*