Internet op campings Limburg belangrijk, maar niet onmisbaar

Tegenwoordig willen we zelfs op de camping voorzien zijn van alle gemakken van thuis. Tijdens een vakantie op bijvoorbeeld de camping Limburg, willen kampeerders ook voorzien zijn van draadloos internet. Uit een onderzoek onder campingliefhebbers is gebleken dat meer dan de helft zijn of haar kampeervakantie via internet heeft geboekt en ongeveer de helft reeds van te voren nagaat of de accommodatie beschikt over draadloos internet. Ruim veertig procent van de kampeerders geeft aan de voorkeur te geven aan wifi op de camping.

Laptops, mobiele telefoons en smartphones worden door de helft van de vakantiegangers meegenomen op vakantie. Leuke kiekjes van vakanties en bezienswaardigheden worden dan dikwijls gelijk geupload op het internet. Daarnaast gebruiken vakantiegangers internet om de krant te lezen, weersverwachtingen te checken en privé emails te lezen en te beantwoorden.

Internet is belangrijk voor heel wat kampeerders, maar niet onmisbaar, gezinnen met kleine kinderen geven de voorrang aan campings die vooral kindvriendelijk zijn. Camping Noord Brabant en campings Limburg zijn geschikt voor zowel de jonge als oude kampeerder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*