Luxe geboortekaartjes bij bestelgeboortekaarten.nl

Op Bestelgeboortekaarten.nl kan de bezoeker zelf online zijn geboortekaarten personaliseren.  Er zijn al heel wat sites op de markt die geboortekaartjes aanbieden, maar door onderstaande punten springt Bestelgeboortekaarten boven de anderen uit.

  1. Kwalitatieve luxe kaarten
    Wij zijn al 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kaartjes.  Hiervoor kiezen we luxe papiersoorten die we bedrukken met speciale hoog kwalitatieve inkten. Om het geheel compleet te maken werken wij de kaarten af met lintjes, foliedruk en kalkpapier. Omdat alles in eigen huis geproduceerd wordt is er een constante controle op de kwaliteit.
  2. Creativiteit
    Bij ons vind je niet alleen vierkante kaarten. Wij hebben kaarten in allerlei vormen en we gebruiken de laatste nieuwe technieken om onze kaarten reliëf te geven.  Ook de verschillende manieren van samenvouwen van de kaarten draagt bij tot de diversiteit van ons aanbod.
  3. Geen tijdverlies door de nieuwste technologieën
    De eerste site in Nederland waar de proefdruk direct online goedgekeurd kan worden. Dus geen tijdverlies meer met mails en telefoontjes. Wat online te zien is komt ook op de kaart te staan, er zijn geen afwijkingen. Een snelle levering behoort tot onze service, mede mogelijk door het systeem wat wij gebruiken.

Bekijk snel het uitgebreide aanbod geboortekaartjes en maak uw eigen kaartje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*