Nieuw webshop voor hippe en duurzame baby en kinderkleding

  

BKB is een online kinderwinkel die zich richt op hippe, draagbare en duurzame merken. Baby kids basics is ontstaan uit het idee om labelvrije kleding online te verkopen. Een probleem waar wij in de praktijk vaak tegenaan lopen zijn de neklabels. Onze dochter krijgt huidirritatie van die neklabels.

Na lang zoeken zijn we uitgekomen op het merk Roda Hünd. Dit merk heeft de perfecte rompertjes van een super kwaliteit katoen. Deze rompertjes zijn ook nog leuk te combineren met een broek of rokje. En waar het ons om ging: niet voorzien van kriebelende neklabels!

Aanvullend op Roda Hünd zochten we naar kleding, die op een eerlijke manier geproduceerd wordt. En dan het liefst uit Scandinavische landen en ook nog anders dan anders.

Ons assortiment kinderkleding is vrolijk, vernieuwend en nodigt kinderen uit om ook echt kind te zijn. Lekker ravotten en veel bewegingsvrijheid door het gebruik van natuurlijke materialen en perfecte pasvorm. Vandaar het woord BASIC in BKB. Kinderen willen spelen en ook echt kind zijn. Ze willen niet behandeld worden als mini-volwassenen, maar zoeken vrijheid en blijheid in het spel.

Bij het uitzoeken van onze collectie kwamen wij uit bij het merk Smäfolk. Fantastische materialen en supervrolijke, maar toch draagbare kinderkleding. Aangevuld met Lilly Balou, L’Asticot en Loud & Proud, hebben we een collectie van kwaliteitsproducten. Een eerlijke productie met mooie materialen.

Kijk op www.baby-kids-basics.nl voor onze nieuwe webwinkel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*