Pallas Athena introduceert nieuwe versie BPMone-software

,

Met vernieuwde en herkenbare User-Interface.

Apeldoorn, 17 augustus 2011 – Pallas Athena, de full-service BPM (Business Process Management) dienstverlener van Nederland, presenteert met trots haar nieuwe versie BPMone 2.3. De webgebaseerde software waarmee bedrijven hun processen kunnen beschrijven, analyseren en verbeteren is volledig in lijn gebracht met de nieuwste grafische eisen.

Deze nieuwe versie betekent voor de klanten van Pallas Athena een volgende stap voorwaarts in gebruiksgemak. Bij veel verbeteringen zijn klanten actief betrokken geweest.

“Met BPMone 2.3 krijgen de gebruikers de beschikking over een nieuwe, moderne look die in de software is doorgevoerd”, zegt Mark van Roermund, Product Manager van Pallas Athena. “Vooral de BPM Portal en de HTML rapportages zijn fors verbeterd. Daarnaast zorgt de introductie van herkenbare MS-Office gebaseerde Ribbon menu’s in de BPMone modelleeromgeving voor sterk verbeterd gebruikersgemak.”

John Hoogland, CEO van Pallas Athena; “Onze klanten gebruiken onze software vooral vanwege de vele functies, het gebruiksgemak en de toegevoegde waarde bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Toch is het ook belangrijk dat het user interface fris en modern oogt. Dat verhoogt de uiteindelijke gebruikerservaring. En laten we wel wezen, bij een moderne binnenkant hoort ook een moderne buitenkant.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Pallas Athena

Sinds 1993 is Pallas Athena een toonaangevende leverancier van innovatieve Business Process Management (BPM)-software en –diensten. Meer dan 1.800 tevreden klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers zijn te vinden in uiteenlopende typen organisaties in diverse markten. Voor de sectoren zorg, financiële dienstverlening en overheid heeft Pallas Athena standaard BPM-oplossingen ontwikkeld voor veel voorkomende processen. De software en diensten van Pallas Athena worden verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld. Pallas Athena heeft vestigingen in Nederland, Australië, België, Curaçao, Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Verder heeft het bedrijf een netwerk opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde resellers en partners. Zij beschikken over markt specifieke kennis en ervaring die van doorslaggevend belang zijn voor klanten. Voor meer informatie: www.pallas-athena.com.

Voor meer informatie over Pallas Athena kunt u contact opnemen met Peter Hoogland, Manager Sales & Marketing: Tel. 055 – 368 53 00 of email: peter.hoogland@pallas-athena.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*