prijzenslag roldeurkasten

In het land van de kantoormeubelen woed al jaren een prijzenslag. Waar de supermarkten elkaar de das proberen om te doen middels de prijzen van koffie, chips en champoo, draait het in de wereld van het kantoormeubilair om veel grotere artikelen. Een aantal jaren geleden werden de eerste artikelen ingevoerd vanuit Turkije en toen is de trend ingezet. Er werd volop gestunt met draaideurkastenen vlak daarna de ladekasten.

Inmiddels is ook de prijs van een roldeurkast stevig onderhanden genomen en met bureaustoelen wordt al jaren gestunt. Ondertussen zijn er andere kanalen aangeboord en is de import uit China niet meer weg de denken in de handel. Prijs is het eerste wat telt maar gelukkig wordt door sommigen de kwaliteit niet uit het oog verloren.

Gaat U op kantoor zaken vervangen of helemaal opnieuw inrichten? Stel Uzelf dan eerst de grote hamvraag; “Wil ik kwaliteit of simpelweg de goedkoopste prijs?”. Als U het antwoord op deze vraag weet ga dan daarna op pad en vergeet niet dat de gulden middenweg ook in deze wereld vaak zo slecht nog niet is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*