Regenponcho Rainkids Hydra nu ook in Nederland verkrijgbaar

Regenponcho RainkidsDe praktische regencape Rainkids Hydra voor babydragers is vanaf deze week nu ook in Nederland bij babymaxi.nl te kopen.

Rainkids Hydra is de ideale bescherming bij slecht weer voor uw kind in een draagzak, draagdoek, Mei Tai, Manduca, Bondolino, Boba Baby Carrier of Storchenwiege BabyCarrier. Het past op alle gebruiklijke babydragers.

De praktische regencape geeft een betrouwbare bescherming aan drager en kind.

Door de comfortabele pasvorm en verfijnde body-interface past zich de poncho aan alle lichaamsvormen aan. Zijknoppen zorgen voor een goede pasvorm en makkelijk aan- en uitkleden.

Onder een afsluitbare klep met verborgen drukknopen, zitten twee geïntegreerde capuchons voor het kind, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de regencape. Zo is de regenhoes geschikt voor zowel het dragen op de buik als op de rug  – en ook voor het dragen van twee kinderen tegelijkertijd. Door ademend Taslan te gebruiken wordt een aangenaam draagcomfort en goed klimaatregeling bereikt.

Een praktische accessoire  voor elke draagzak of sling!

De Rainkids Hydra is te bestellen bij www.babymaxi.nl. Verzending binnen 24 uur.

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor premature baby’s en pasgeborenen, ouder baby’s en peuters. U vindt bij ons merken zoals de Manduca draagzak, Boba Baby Carrier Classic en Organic, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Amazonas Carry Sling, Mei Tai Earth en Totseat.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*