Samenwerking Denda Games en Youda Games leidt tot volledig Nederlandse productie Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond voor Nintendo DS.

Oldenzaal – 01 augustus 2011

Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert in samenwerking met het in Hilversum gevestigde Youda Games, “Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond” voor Nintendo DS.
Na uiterst succesvolle, eerder uitgebrachte Youda Games titels op PC/CDR en op het online platform van Denda Games (www.denda.com) slaan de Nederlandse uitgever en ontwikkelaar opnieuw de handen ineen.

De speler komt aan op het centraal station van Amsterdam. Er hangt iets in de lucht dat de speler niet direct kan plaatsen. Aangekomen in de hotelkamer, wordt het langzaam duidelijk dat dit geen gewone stedentrip zal worden. Stap voor stap wordt de speler langs steeds weer andere plekken in de stad geleid en worden nieuwe mysteries onthuld.

Het spel voert de speler langs een aantal beroemde plekken in Amsterdam, zoals het Rijksmuseum, Carré en de Bloemenmarkt. “Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond” bevat alle ingrediënten die de casual gamer van een zoek&vind spel mag verwachten. Naast een gezonde dosis spanning, biedt het spel vele uitdagingen in de prachtig vormgegeven locaties met verborgen voorwerpen, puzzels en minigames. De speler krijgt in “Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond” een zeer exclusieve rondleiding door onze wonderschone hoofdstad Amsterdam.

De adviesverkoopprijs is € 24,99 en is vanaf 14 september verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van games en is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform( www.denda.com ) als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In april 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 200 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere dag een online game en iedere week een nieuwe PC/CDR game op de markt te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*