Schimmelinfectie: Probleem voor man en vrouw

Schimmelinfectie voor Man en Vrouw

Schimmelinfectie kunnen we allemaal oplopen en wanneer dit snel wordt aangepakt is dit opzich niet heel erg. Een schimmelinfectie op de geslachtdelen zit niemand op te wachten en omdat je dit (zonder dat je dit weet) kan overdragen aan je partner is het verstandig om zo snel mogelijk met de behandeling te beginnen.

Belangrijk om te weten?!

Schimmelinfectie penis: Het is belangrijk om te weten dat je deze vorm van een schimmelinfectie zo snel mogelijk moet aanpakken. Een schimmelinfectie op de penis is “gevaarlijk” dan een vaginale schimmelinfectie. Drink weinig alcohol, drink veel water en begin met medicatie.

Vaginale schimmelinfectie: Vrouwen kunnen sneller een schimmelinfectie oplopen dan mannen. Vaak is deze vorm ook een stuk minder ernstig, toch is het aan te raden om het zo snel mogelijk te behandelen omdat op langer termijn andere complicaties kunnen optreden.

Voor meer informatie wat je kunt doen tegen schimmelinfectie kijk op optimalegezondheid.com. Tevens kan jij je op de website ook inschrijven voor de nieuwsbrief, hierbij krijg je direct een handige eBook opgestuurd met tips hoe jij je eigen schimmelinfectie kan aanpakken.

OptimaleGezondheid.com

klantenservice@optimalegezondheid.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*