Zeven watersportbedrijven bundelen kennis en expertise tot Boatingworld

, , , , ,

Persbericht

Goes, 19 augustus 2011

Zeven watersportbedrijven bundelen kennis en expertise tot Boatingworld

Na een jaar van voorbereiding zijn de gerenommeerde watersportbedrijven Beekman Watersport uit Goes, Bomert Watersport uit Giethoorn, Heba Aquasport uit Almere, Klop Watersport uit Hardinxveld-Giessendam, Maritiem Noord uit Zuidbroek, Van der Sanden Watersport uit Veldhoven en Arie Wiegmans uit Breukelen onlangs een samenwerkingsverband aangegaan. Onder de naam ‘Boatingworld’ bieden zij de gemotoriseerde watersport en pleziervaart een landelijke full service dekking, die gestoeld is op ruim 300 jaar kennis en ervaring.
Passie voor watersport

De partners in Boatingworld hebben zonder uitzondering passie voor watersport. De meesten zijn familiebedrijven die al tientallen jaren bestaan en zich onderscheiden door hun professionaliteit en expertise. De deelnemende bedrijven blijven dan ook zelfstandige ondernemers met hun eigen import, dealerschappen en fabricage van diverse gerenommeerde merken.
Als Boatingworld bieden zij gezamenlijk een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte plezier- en watersportboten in allerlei uitvoeringen en prijsklassen, zoals rubberboten, sloepen, visboten, kajuitboten en speedboten al dan niet met bijbehorende trailers. De collectie accessoires is al even divers en is afgestemd op de verschillende boten. Bovendien beschikken de partners over de grootste voorraad buitenboordmotoren en onderdelen van Nederland, waardoor de levertijden zeer kort zijn. Boatingworld biedt tevens diverse financieringsmogelijkheden en een goede, voordelige bootverzekering met een snelle, professionele afwikkeling van de schade.

De klant van het samenwerkingsverband kan rekenen op

  • specialisatie in elk vakgebied binnen de watersportbranche;
  • werk dat wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die jaarlijks door de importeurs worden bijgeschoold;
  • uiterst scherpe prijzen dankzij gezamenlijke inkoop, eigen import en fabricage;
  • duidelijke garantievoorwaarden en

  • assistentie van het dichtstbijzijnde Boatingworld watersportbedrijf bij een storing onderweg, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

De Boatingworld partners ontmoeten elkaar maandelijks om de nieuwste kennis en ervaring met elkaar te delen.
Communicatiemiddelen

Boatingworld gaat op diverse manieren communiceren met zijn doelgroepen. Zo zullen er advertenties komen in de vakbladen, wordt deelgenomen aan gerenommeerde beurzen, zoals de Hiswa en gaat dit najaar de website www.boatingworld.nl online. Via deze website krijgt de bezoeker een beeld van de expertise, het gezamenlijke aanbod en de maandacties van de partners. Met één muisklik wordt hij tevens doorgelinkt naar de eigen websites van de zeven deelnemende watersportbedrijven.
Daarnaast zal het Boatingworld een magazine introduceren, waarin onder meer diverse interessante onderwerpen en noviteiten zullen worden belicht. Het blad zal minimaal eenmaal per jaar verschijnen.