Zomer modetrends in Nederland

,

De zomer is weer aangebroken en de nieuwste modetrends zijn weer bekend. In 2011 gaan we enorm veel verschillende stijlen en looks zien. Bijna alles is mogelijk, stijlen met veel romantische invloeden tot stijlen met zware rock invloeden. Wat alle looks gemeen hebben is dat ze erg vrouwelijk en geraffineerd zijn.

Veel nieuwe ontwerpen laten regelmatig een stukje blote huid zien en dit maakt de ontwerpen extra spannend. Een blote buik is bij veel ontwerpen heel normaal en een stukje blote rug of een extra hoge split maakt de kleding helemaal af. De mode is erg sexy en vrouwen zullen zich dus extra goed voelen.

De blote buik is dus weer helemaal terug. De blote buik was de laatste jaren vrijwel geheel uit het modebeeld verdwenen, maar het lijkt nu toch weer populair onder designers. Doordat de onderbuik lange tijd bedekt is geweest, zijn de buikspieren waarschijnlijk wat minder sterk, maar dat is geen probleem. De kleding wordt er niet minder stijlvol op en vrouwen zullen er nog altijd geweldig uitzien.

Er wordt deze zomer ook meer gebruik gemaakt van transparante stoffen. Deze stoffen zijn enigszins doorzichtig en de contouren van het lichaam van degene die de jurk of de bloes draagt zijn zo zichtbaar. Erg uitdagend en sexy, maar je moet het nodige vertrouwen hebben om deze kleding te dragen. Dijhoge laarzen met korte rokjes zijn inmiddels weer een beetje uit de mode. De focus ligt echter nog altijd op de dijbenen. Er zijn deze zomer erg veel rokken die een hoge split hebben, tot hoog op het dijbeen. De blote benen zullen bij elke pas worden getoond. Erg elegant en stijlvol.

Het gebruik van corrigerend ondergoed lijkt deze zomer ook geen probleem, vooral bij gebruik van meer traditionele ontwerpen. Het is vrijwel niet te zien en het helpt bij het afslanken en het soepel houden van de huid.

Fashion Designer Basics

Fashion Designer Basics is een website die is opgericht om je op de hoogte te houden van de laatste trends op het gebied van mode, modemerken en stijliconen. De website wordt regelmatig geüpdate en de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode zijn altijd terug te vinden op de website.

Fashion Designer Basics geeft informatie over alle soorten mode en modeartikelen, herenmode, damesmode, kindermode, zomermode, wintermode, jeans, jassen, sportswear, footwear, enz. Tevens geven we reviews van bedrijven zoals deze maand Scala corrigerend ondergoed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*