29.000 filmlocaties te huur bij NOVASOL

, ,

Reeuwijk, 28 september 2011 – De vakantiehuizen van NOVASOL zijn niet alleen te boeken als huiselijke vakantieaccommodatie; ook filmcrews maken dankbaar gebruik van de authentieke en karakteristieke locaties. Brabant10 en RTL4 bijten het spits af…

Stralende zon, olijfbomen en een authentiek huis dat opgaat in de sfeervolle omgeving…  dé ideale opnamelocatie voor een nieuw Tv-programma. Zenders Brabant10 en RTL4  delen deze mening en zijn onlangs gestart met opnames in een karakteristiek NOVASOL-decor. Vakantiehuizen in onder andere Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland waren voor even het ‘thuis’ van producenten, cameracrew, presentatoren en enkele bijzondere gasten.

RTL4

Een typisch Spaanse NOVASOL Finca vormt de entourage voor het nieuwe, spraakmakende RTL4 programma ‘Wie trouwt mijn zoon’. In het programma gaan vijf moeders op zoek naar hun ideale schoondochter en ware liefde voor hun zoons. Ze worden hierbij geholpen door niemand minder dan ‘Dr. Love’ Robert ten Brink. De opnames gemaakt in de authentieke NOVASOL villa worden op 5 en 12 oktober prime time uitgezonden.

Brabant10

De regionale zender Brabant10 komt met een nieuw programma waarin enkele NOVASOL huizen de ‘hoofdrol’ vertolken. Deze zomer vormen ze het decor voor vakantievierende koppels, gezinnen en vriendinnen. Presentatrice Mascha volgt de vakantiegangers op de voet en doet een week lang verslag van hun belevenissen. ,,Een mooie kans om de verschillende gezichten van een vakantiehuis te belichten”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. ,,Zo neemt Brabant10 de kijker mee naar de mondaine én betaalbare Côte d’Azur en wordt tijdens een citytrip de inspirerende stad Florence aangedaan”.

De reeks afleveringen van Brabant10 wordt begin 2012 uitgezonden. Het RTL4-programma is op 7 september voor het eerst op de buis verschenen. In oktober maakt de vakantiehuizenspecialist haar RTL4 tv-debuut.

Over NOVASOL

Met bijna 29.000 individuele vakantiehuizen in 25 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. NOVASOL heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

Voor meer informatie over NOVASOL zie www.novasol.nl of volg NOVASOL op Facebook of Twitter

###

Fotobijschrift: NOVASOL filmlocatie ‘Wie trouwt mijn zoon’, Mallorca

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:
Frans Schoon, Algemeen Manager
Tel.: 013 – 4677730
E: Frans.schoon@novasol.nl

W: www.novasol.nl

FB: www.facebook.com/novasol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*