Amsterdams fabrikant elektrische scooters zoekt distributeurs

Het grootste en sterk groeiende Nederlandse elektrische scooter en fietsenmerk QWIC is op zoek naar distributeurs voor de verdere verkoop van QWIC elektrische fietsen en scooters in Europa. In 2012 wil QWIC uitbreiden met haar verkoop naar Europese stedelijke gebieden.

Bij QWIC geloven we dat elektrisch rijden de huidige problemen van congestie, lokale vervuiling maar ook CO2 uitstoot sterk kan reduceren. Door innovatieve elektrische scooters en -fietsen te ontwikkelen maken we producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én te rijden

Met name Urban Area’s vanaf 250.000 inwoners hebben de voorkeur van QWIC. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten het best verkocht worden in elektrische tweewieler speciaalzaken. Voor ons is het van groot belang dat consumenten goed advies en de juiste service ontvangen. Zo is het van belang dat u als mogelijke groothandel de gehele lijn elektrische fietsen en/of scooters van QWIC voert.

QWIC’s huidige afzetmarkt is de Benelux. Daar is QWIC marktleider in elektrische scooters en top10 speler in de elektrische fietsenmarkt. Dat QWIC goed aan de weg timmert met haar elektrische tweewielers blijkt wel uit het feit dat zij in 2010 de beste elektrische scooter hebben ontwikkeld, de QWIC Emoto 87. Daarnaast is de Trend² NX7 onlangs verkozen tot testwinnaar bij de elektrische fietsen door vakblad FietsActief.

Bent u geinteresseerd of kent u geinteresseerden om een distributeur partner te worden van QWIC elektrische scooters en fietsen neemt u dan contact op met QWIC en wij handelen meteen. U kunt contact opnemen met ons via info@qwic.nl.

Voor meer informatie over de producten van QWIC kunt u kijken op www.qwic.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*