Bretelswinkel naar Frankrijk

Bretelswinkel.nl heeft in navolging van bretelwinkel.be haar online activiteiten uitgebreid naar Frankrijk onder de naam www.bretelles-shop.fr.

Frankrijk is met een inwonersaantal van 64 miljoen een grote afzetmarkt voor bretelswinkel.nl. De winkel biedt de Franse man een overzichtelijk assortiment heren bretels. Daarnaast biedt de informatie over de geschiedenis van bretels, het dragen van bretels en het combineren van deze stijlvolle accessoire. Een speciaal telefoonnummer is geopend waarmee Franse klanten in hun moedertaal worden beantwoord. De Fransman moet zich net zo thuis voelen op bretelles-shop.fr als de Nederlandse mannen dat doen op bretelswinkel.nl.

Bretelswinkel.nl heeft Frankrijk gekozen vanwege de liefde voor mode van de Fransen. Franssen kleden zich graag volgens de etiquette.  Zij hebben niet voor niets Parijs als modehoofdstad hoog in het vaandel staan. Zijhouden van mode en kleding en weten zich voor elke gelegenheid met het juiste tenue te kleden. Bretels zijn een elegante accessoire die uistekend in de garderobe van de Fransman past.

Het assortiment bretels bestaat uit 2 varianten. Bretels met lederen lussen en klemsluitingen en bretels met enkel klemsluitingen. De merken zijn vertegenwoordigd door Henri Rouseau, Michaelis en Profuomo. Bandbreedte varieert tussen de 2,5 cm en 3,6 cm. De lente van de bretels varieert tussen de 110 cm en 120 cm. Alle bretels zijn uitgevoerd in de zogenaamde Y-vorm: 2 banden voor en 1 band achter.

De missie van bretelswinkel wordt in ieder facet van de winkel doorgevoerd. De klant krijgt de beste service, de beste bretels en de beste prijs. Prijzen beginnen bij 17,00 euro per paar bretels. De verzendkosten bedragen 1,50 euro per artikel. De klant kan afrekenen met Paypal of Creditcard. De aankoop kan binnen 2 weken na ontvangst geretourneerd worden, mochten de bretels niet naar wens zijn.  

Contactinformatie

Bretelswinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*