DAYCEE: Kortingssite voor miljonairs is een feit

Amsterdam – 2011 is zonder twijfel het jaar van de kortingswebsites. Erg opmerkelijk is dat niet. De economische crisis heeft zelfs de meest gefortuneerde consument prijsbewust gemaakt. Toch staat prijsbewust niet voor ‘cheap’. Ook tijdens de magere jaren is er behoefte aan luxe, maar dan wél voor een vriendelijke prijs. De nieuwe website DAYCEE speelt daar op in. Speciaal voor miljonairs en liefhebbers van een luxe levensstijl biedt de kortingssite dagelijks de beste deals met de hoogste VIP factor.

DAYCEE staat voor luxe met een flinke knipoog. Alle deals op de kortingssite voldoen namelijk aan twee criteria: 1) het betreft uitsluitend exclusieve producten en diensten, 2) deze zijn bijzonder scherp geprijsd en – ook niet onbelangrijk – origineel. Zo kan men voordelig oesters thuis laten bezorgen, exclusieve trips boeken voor de beste prijs of een paar UGGS bestellen. Ook het maken van een magische ruimtereis maken met Virgin Galactic van Richard Branson of een op een vliegveld achtergelaten koffer opkopen en cadeau geven behoort tot de mogelijkheden. Kortom, DAYCEE inspireert en brengt het leven van the rich & famous binnen handbereik.

Lid worden van DAYCEE heeft een bijkomend voordeel. Wanneer inspiratiezoekers zich bij DAYCEE registreren, maken ze automatisch kans op miljonair-waardige prijzen zoals een Beetle Cabrio, een stoere transportfiets en een Rolex horloge. Een andere leuke bijkomstigheid is de DAYCEE Blackcard die niet alleen als voucher bij iedere deal te bestellen is, maar ook geschikt is als een stijlvol geschenk. Er wordt zelfs gesproken over de komst van een DAYCEE Platinumcard waarmee de lucky few kunnen profiteren van nog meer exclusiviteit en extra korting boven op de al bestaande korting in de DAYCEE-shop.

www.daycee.nl

Voor meer informatie, beeld of andere persvragen:

MaisonPR |Linda Botter| Van Baerlestraat 82 IV |Amsterdam | 020 6712290 | linda@maison-pr.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*