Draagtas en schoudertas zeer effectief als relatiegeschenk

, , ,

De draagtas of schoudertas is als relatiegeschenken een zeer effectief communicatiemiddel. De tassen zijn immers praktisch, met name natuurlijk de rugzakken, en te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of juist een opvallende slogan of boodschap.

DraagtasOpvallen met een draagtas of schoudertas
Ontwerp een opvallende tas en val op! Een tas wordt ongemerkt toch door veel mensen gezien. Zeker op beurzen en evenementen maar ook wanneer u van de winkel naar huis loopt of fiets komt uw bedrijfsnaam/logo onder ogen van heel veel mensen. Een goed gekozen draagtas is relatief goedkoop en heeft door de bedrukking van de tas een enorme toegevoegde waarde voor uw bedrijf en zorgt voor effectieve reclame tegen relatief lage kosten, wat wilt u nog meer?

Top 5 populaire draagtassen en schoudertassen
1. Draagtas Eco Vilt Nieuw!
2. Nonwoven Schoudertas Baggy Nieuw!
3. Promotietas Many
4. Opvouwbare tas XXL solid Milieuvriendelijk!
5. Shopper Virginia

Geschiedenis boodschappentas
Tot en met de jaren 60 van de twintigste eeuw was het heel normaal dat iedereen een eigen tas mee nam naar de winkel om daar de boodschappen in mee naar huis te nemen. In de jaren 70 gaat men met reclame bedrukte plastic tassen weggeven om de boodschappen in te doen. Eind jaren 90 beseft men dat het gratis weggeven van plastic tassen erg belastend is voor het milieu en moet men gaan betalen voor de tassen. Hierdoor wordt hergebruik van tassen gestimuleerd om het milieu te ontlasten.

Tassen assortiment
Naast de draagtas en schoudertas kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken ook terecht voor rugzakken, strandtassen, documententassen, katoenen tassen, heuptassen, koeltassen, laptoptassen, reistassen en sporttassen.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*