Feestaanbieders.nl zet stap voorwaarts in groei

,

Geleen – Feestaanbieders.nl, een van de grootste online bedrijvengidsen in de feest- en evenementenbranche, is recent van eigenaar gewisseld. Met de overname zet het bedrijf een belangrijke stap in de weg naar verdere groei. De nieuwe eigenaren hebben een plan van aanpak opgesteld om zowel het aantal vermelde bedrijven als het bezoek van de website nog verder te laten toenemen.

Het bedrijf Feestaanbieders.nl is in 2001 gestart onder de naam Feestgids.com. Begin 2009 is de naam gewijzigd in Feestaanbieders.nl, een eerste stap in de groei van de onderneming. Het bedrijf is nu door oprichter Oane Smit verkocht aan defeestsite.nl en Finlet B.V. Deze bedrijven zullen Feestaanbieders.nl in een onderlinge samenwerking verder gaan uitbouwen. Het nieuwe management wordt gevormd door Thijs Schoffeleers en Rico van de Vin.

Feestaanbieders.nl is een online bedrijvengids voor de feest- en evenementenbranche, van catering tot toiletverhuur en van feestartikelenwebshops tot artiesten. De website biedt voor bedrijven meerdere interessante advertentiemogelijkheden waaronder een gratis basisvermelding. Voor bezoekers zijn er meerdere zoekmogelijkheden via een categorieënoverzicht en uitgebreide zoekfunctie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*