Leuke USB sticks veroveren bedrijfsleven

, ,

Sinds de introductie van leuke usb sticks, dat wil zeggen de bijzondere vormen, maten en kleuren, zijn deze niet aan te slepen. Het blijkt dat in het bedrijfsleven een hype is ontstaan om elkaar te overtreffen in bijzondere leuke usb sticks. Waar de reguliere, zwarte usb sticks prima functioneren, zijn de leuke usb sticks daarnaast een methode voor mensen om zich te uiten. Dit laatste is vaak moeilijk in de zakenwereld, waar grijze en zwarte pakken overheersen. Waar in de kleding weinig vrijheid is, accepteren mensen op het gebied van leuke usb sticks veel meer.

De wedloop van leuke usb sticks
Zo langzaamaan zijn leuke usb sticks een competitief goed geworden. Waar soms de ene leuke usb stick nog lange tijd mee zou kunnen, kiest men ervoor om een nieuwe te nemen om zo weer iets nieuws te laten zien aan collega’s, klanten en andere relaties. Het resultaat hiervan is dat de leuke usb sticks niet alleen erg goed verkocht worden, maar dat er ook met grote regelmaat nieuwe bijkomen. Zoals het er nu uitziet zullen leuke usb sticks niet alleen voor 2011, maar ook voor 2012 een grote hit zijn. Deze winter is de verwachting dan ook dat leuke usb sticks een van de populairste relatiegeschenken zullen zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*