Persbericht boek ‘de onvermijdelijke toekomst’

Almelo, 10-8-2011

 

Persbericht

Leven met kanker. Schrijf een boek.     Geachte redactie,   Sinds kort is mijn boek met als titel DE ONVERMIJDELIJKE TOEKOMST verschenen. Dit boek heb ik geschreven een jaar nadat er bij mij terminale kanker is geconstateerd. Ondanks deze kanker is het geen droevig boek geworden. Meer maak ik de balans op van de afgelopen 30 jaar. (Vanaf mijn 20e tot nu)  

Ik ben geboren in Almelo in 1960. Als docent Engels heb ik een grillig en interessant vak gekend. In 2010 heb ik als kankerpatiënt met Sarah ook een inspirerend nieuw vak geleerd.

Met “de Onvermijdelijke Toekomst” heb ik veel reisverhalen als kapstok gebruikt, om daarmee surrealistisch en humoristisch een draai aan de tijd te geven.

Mijn aard van creativiteit in het schrijven uit zich net zo als in bluesmuziek, waar ik muziek maak buiten de toonsoort. Net zoals de akkoorden in een muziekstuk, waar ik me niet helemaal aan kan onttrekken, kan ik me niet helemaal onttrekken aan de realiteit. De werkelijkheid van de verhalen is noodzakelijk om creatief met de akkoorden van de feiten om te gaan. De titels van elk hoofdstuk refereren aan popmuziek.

Ik heb hier veel plezier aan beleefd.

Ik hoop dat u interesse heeft in dit boek en dat hieraan aandacht wil besteden. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan een positieve levenshouding van andere mensen met kanker.

Met vriendelijke groeten,

Leo Filart-Fleischhacker

Noot voor de redactie:  telefoonnummer  0546813280

                                 email                  ejfilart@home.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*