Profvoetballer neemt party verhuur over

Een bekende voetballer van FC Twente neemt het partyverhuur bedrijf van de familie over. Naast zijn carrière als profvoetballer is zijn bezigheid party verhuur. Hij vindt het een fijn vooruitzicht om eigen baas te zijn.

De profvoetballer komt uit een klein ondernemersgezin, zijn vader is de eigenaar van een partyverhuur. Als een jongen heeft hij zijn ouders heel hard zien werken om het partyverhuur bedrijf op te zetten. Zij verhuren party-, bedrijf- en horecabenodigdheden. Zoals podiums, tenten, servies, bestek, meubilair, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken om een feest zo compleet mogelijk te maken.

De profvoetballers heeft in zijn carrière als aanvoerder van een bekend voetbalclub, twee keer de Johan Cruijff schaal en een keer de KNVB beker omhoog gehouden, heeft voor bekende internationale clubs gevoetbald en werd zelfs kampioen van Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*