Studio MaKer bestaat 1 jaar!

, ,

Op 12 september vieren wij het 1-jarig bestaan van Studio Maker: een unieke combinatie van webdesign en fotografie. Daarom trakteren wij u op een gratis foto van Rotterdam!

Ook op zoek naar een volledig op maat gemaakte website die onmiddellijk de aandacht trekt? Voor U is er nú de kans om een website te ontwikkelen met een gouden combinatie: webdesign en fotografie. Foto’s zijn een blikvanger op uw site en vormen een mooie aankleding. Originaliteit is dé manier om onderscheidend  te blijven.

Bedrijfs- en productfotografie

Achter studio MaKer staat Mario Kerkhof, een ondernemer met talent en passie voor webdesign én fotografie. Juist deze combinatie maakt studio MaKer uniek. Opvallen en de aandacht trekken, daar gaat het om. Studio MaKer streeft naar vormgeving met meerwaarde.

Een van de grootste problemen met bestaande websites is de vindbaarheid daarvan. Studio MaKer besteedt veel aandacht aan het optimaliseren van uw website, zodat deze beter wordt gevonden door zoekmachines. Op die manier bent  u goed vindbaar voor uw doelgroep.

Studio MaKer

Studio MaKer biedt webdesign voor startende en kleine ondernemers. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website of juist om het verbeteren van uw bestaande website: wij kijken met een frisse blik en denken vanuit úw (toekomstige) klant. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke, vindbare en betaalbare website met een passende uitstraling en een mooi beeld van uw bedrijf. Een blog, een webshop, foto’s en een online betaalsysteem? Voor deze en nog vele andere extra’s bent u bij studio MaKer aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden? Neem nu snel een kijkje op www.studiomaker.nl

Ook de gratis foto ontvangen? De eerste 50 nieuwe volgers van @mariokerkhof op Twitter ontvangen de foto. Volg dus @mariokerkhof op twitter en stuur mij een berichtje met de hashtag #studiomaker1jaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*