Van Tekening naar Kunstwerk

Persbericht 2011

Nieuw: kinderkunst aan de muur

KunstvanKidz introduceert dit voorjaar een nieuw concept: van tekening naar kunstwerk. Het kersverse bedrijf print de mooiste kindertekeningen op canvas en spant het kunstwerk in een strak, aluminium frame. Het speciale frame is bovendien een wissellijst zodat er telkens nieuwe tekeningen aan de muur kunnen prijken.

Van tekening naar kunstwerk
Al die bijzondere kindertekeningen blijven voor altijd mooi bewaard. Gespannen in een aluminium frame hangen ze voortaan zichtbaar aan de muur in plaats van in een doos of map te verdwijnen. Het unieke en persoonlijke kunstwerk zal elke woonkamer, keuken of kinderkamer sieren. Door een speciale printtechniek genaamd ‘sublimatie’ zijn en blijven de kleuren schitterend.

Strakke wissellijst
Het unieke aan dit concept is de wissellijst: de kreukvrije canvasdoeken zijn wisselbaar in een handomdraai. Dankzij een speciale platte pees klikt het doek eenvoudig in de moderne aluminium lijst. De frames zijn beschikbaar in elk gewenst formaat. Na wisseling neemt de verwijderde platte canvasdoek bovendien niet veel plaats in beslag.

Van luchtvaart tot KunstvanKidz
KunstvanKidz is de eerste in Nederland die zich specialiseert in kinderkunst op verwisselbaar canvas. Het brein achter het jonge bedrijf is Mariska van Meeuwen, werkzaam in de luchtvaartsector. Toen haar zesjarige zoontje Sepp na een bezoek aan de races een prachtige tekening van een Formule 1-auto maakte, ging zij op zoek naar een manier om dit kunstwerk voor altijd te bewaren. Hierbij stond hoge kwaliteit centraal maar ook het kunnen wisselen van tekeningen was voor haar belangrijk. Zo kwam KunstvanKidz tot stand. De kleine getekende auto hangt inmiddels 200×100 cm groot aan de muur. En uiteraard kan het bedrijf niet alleen kindertekeningen maar ook foto’s, geboortekaartjes, trouwkaarten en nog veel meer omtoveren tot kunst.

www.kunstvankidz.nl

info@kunstvankidz.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*