Vintageboots.nl jaagt op BN-ers.

Vintage is allang niet meer oude troep uit de kringloopwinkel. Vintage is een statement, een fashion statement. In Amerika zijn er een groot aantal celebrities die dat onderschrijven. Zij dragen met grote regelmaat schitterende mode van vroeger. Stukken die hun glans niet hebben verloren. Vintageboots.nl wil kijken welke BN-ers vintage een warm hart toedragen. Dat doet ze niet alleen, ze roept haar lezers op haar daarbij te helpen.

Om meer mensen te laten inzien dat vintage laarzen en ander schoeisel is als een mooi opgeknapt grachtenpand, heeft vintageboots.nl gezocht naar een aantal celebrities. De top 3 zijn toch wel: Barbara Streisand, Beyonce Knowles en Kate Moss. Natuurlijk begrijpen ze dat deze vrouwen de onbeperkte middelen hebben om de mooiste stukken aan te schaffen. Dat dat echter niets af aan het statement: Vintage zijn stijlvolle stukken met een verleden. Ze waren vroeger mooi, en zijn dat nu nog steeds!
1. Barbara Streisand staat niet voor niets op 1 in de top 3. Zij wordt door de New York Times genoemd als de eerste persoon die openlijk vintage droeg.
2. Beyonce Knowles is een groot verzamelaar van Vintage. Met name Chanel. Er wordt gefuisterd dat zij de grootste collectie Chanel vintage couture in particuliere handen heeft. Daarbij horen ook een aantal prachtige boots.
3. Kate Moss. De meeste collecties refereren naar een bepaald decemium. Kate Moss wordt regelmatig gezien in verschillende stijlen uit verschillende decennia. Van de early 60’s tot de nineties.

Dat betekent overigens niet dat alleen vrouwen het statement maken. Michael Richards (Kramer uit “Seinfeld”) en Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers zijn veelvuldig te zien op vette motorboots uit het jaar stillekens.

Vintageboots.nl wil eenzelfde top10 met bekende Nederlanders maken. Zij roept haar lezers op mee te doen. Immers via BN-ers krijgt vintage de plaats die het verdient. Als fashion icoon.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*