Zerto tekent Europees Distributie contract met Consolidate-IT voor de prijswinnende Zerto Virtual Replicatie

, ,

Consolidate-IT, value added distributor, en Zerto hebben vandaag een contract getekend, voor de distributie van de  Zerto  Virtual Replication producten in Europa. Zerto’s hypervisor-gebaseerde replicatie technologie is onderscheiden als “Best of Show” tijdens VMworld 2011. De software oplossing voor business continuity en disaster recovery (BC/DR) van gevirtualiseerde applicaties in  data centers en de cloud.

“De Zerto hypervisor-gebaseerde replicatie, maakt replicatie vanuit vCenter eenvoudig, veilig en snel. Tegenwoordig zijn veel servers geritualiseerd, logisch dus om ook de replicatie vanuit de virtualisatie te laten plaatsvinden” aldus  Jur Faber, CEO Consolidate-IT.  “Klanten vinden naast de vereenvoudiging de flexibiliteit van zerto en de hardware onafhankelijkheid belangrijk.”

“Consolidate-IT heeft een goede reputatie in Europa. We zijn trots op de samenwerking met  Consolidate IT als onze eerste Europese distributeur,” zegt Ziv Kedem, CEO van Zerto. Ziv Kedem heeft in het verleden Kashya mede opgericht en verkocht aan EMC. Afgelopen week is Zerto onderscheiden als “Best of Show” en  “Gold Award voor Business Continuity en Data Protectie” tijdens de 2011 VMWorld Conferentie. Gisteren ontving Zerto  “Platinum Award for New Technology” tijdens VIBriefing’s Emerging Technology Excellence Awards. http://www.enterprisestrategygroup.com/2011/09/vmworld-2011-the-momentum-continues/

Social Media Links for ZERTO:

Twitter: www.twitter.com/zertocorp
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/1033481?trk=tyah
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Zerto/113026038752080

Social Media Links for Consolidate-IT:

Website: www.consolidate-it.eu
Twitter: www.twitter.com/ConsolidateIT

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*