Forex

,

Forex is het real-time kopen en verkopen van een soort muntheid, bijvoorbeeld de dollars, de euro of de Yapanse jen. De Forex markt is de grootste beleggingsmarkt die er is en is daarom ook 24 uur open. Met Forex handel kan je valuta handelen en geld verdienen door de juiste koers te voorspellen. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat de US Dollar morgen in waarde stijgt.

Iedereen vanaf 18 jaar kan er aan deelnemen. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Plus500.nl Het meest gemakkelijke is om te beginnen met het verhandelen van de Dollar tegen andere munteenheden omdat de US Dollar de basis munt is.

Op de website van Forexindex.nl vindt u veel informatie over de Forex handel en tevens handige uitleg over de gratis Forex handelstool. Daarnaast kunt u via de website een demo-account aanmaken zodat u gerust kunt oefenen zonder eerst echt geld te investeren zodat u kunt kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe het in zijn werking gaat.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*