Kunst online veilen in het kader van borstkanker

Op verzoek van een online magazine heeft een bekend kunstenares uit Almere een speciaal schilderij gemaakt dat van de maand als kunst online geveild zal worden. De opbrengst van de veiling gaat naar Pink Ribbon. De maand oktober is de maand dat helemaal in het teken staat van borstkanker. Het doel hiervan is om nog meer aandacht te vragen voor borstkanker en uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek, projecten en voorlichting in het kader van borstkanker.

De beeldende kunstenares Canwood Trudie werd tien jaar geleden zelf geconfronteerd met borstkanker. Na bestralingen, chemokuren en een amputatie is ze moderne schilderijen gaan maken, die gezien kunnen worden als redelijk betaalbare kunst. Al gauw begon ze zoveel schilderijen te verkopen dat ze haar vaste baan opgaf om naast haar gezin, zich volledig op het schilderen te concentreren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*