SkiHorizon: Beste korting voor vroegboekingen

De skivakantiedeskundigen doen altijd hun best om u een onvergetelijke skivakantie te geven. Happy hours en exclusieve kortingen voor Facebook fans; SkiHorizon doet er alles aan om van u een gelukkige sneeuw-en bergliefhebber te maken.


SkiHorizon is er trots op u mee te kunnen delen dat u nu nog meer mogelijkheden heeft om uw perfecte vakantie in de bergen te boeken. Het is nu namelijk mogelijk om een skipas aan uw boeking toe te voegen, zodat u zich daar van nu af aan geen zorgen meer over hoeft te maken. Bovendien, behalve dat deze goedkoper is dan in het skiresort zelf, scheelt het u ook nog eens de wachttijd aan het loket. U bespaart uzelf dus geld en tijd en dit betekent meer tijd op de piste! Klik op Inclusief skipas en u vindt alle bestemmingen die van toepassing zijn op deze aanbieding.

Een andere manier om geld te besparen voor vakanties met familie of vrienden, is het boeken van een chalet. Behalve voordelig, zijn chalets ideaal om er even helemaal uit te zijn en volop te genieten van het leven in de bergen. Met alle schoonheid en frisse lucht zal het makkelijk zijn om het dagelijkse leven even helemaal te vergeten. En is dat niet waar skivakanties voor zijn?

In iedere wintersportplaats kunt u een chalet vinden die bij u, uw familie en vrienden past. SkiHorizon heeft een selectie van chalets in Frankrijk en Zwitserland gemaakt, met boekingen van december tot maart. Neem een kijkje en kies het ideale chalet voor uw volgende wintersportvakantie. Weet u nog niet welke bestemming het best bij u past? Geen probleem, dat is heel normaal met zoveel keuze! SkiHorizon heeft overal aan gedacht en heeft speciaal een skivakantiegids gemaakt met informatie en advies om u te helpen de juiste skivakantie te kiezen.

SkiHorizon’s Skivakantiegids biedt u de beste tips voor elk type wintersport. Met handige informatie over skioorden, activiteiten in de bergen, en accommodaties. De Skivakantie gids helpt u met het vinden van de beste skivakantie voor 2011-2012.

Vergeet niet dat SkiHorizon verschillende aanbiedingen aanbiedt zoals de ‘Happy Hour’ en exclusieve kortingen voor Facebook fans. Mis het niet!

Dus wacht niet en volg ons nu op Facebook en Twitter om meer te weten te komen over skivakanties en ontvang als eerste de beste aanbiedingen en promoties.

Vindt ons op:
Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl
Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl
-Einde-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:
Ilona Reekers: ilona.reekers@travelhorizon.com / Tel nr. +33 (0)4 13 44 01 80

Ilona Reekers
The TravelHorizon Group,
455 avenue Galilée
Parc de la Duranne
13857 Aix-en-Provence Cedex 3 – France

Over SkiHorizon
SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep
TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam
De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*