Woonboot met inbouwafvalemmer en rvs spoelbak

Voor de Europese meren is een nieuwe woonboot ontworpen door een producent die reeds veertig jaar actief is in het produceren van stalen motor jachten. In het begin van dit jaar introduceerde het bedrijf reeds een huisboot dat huiselijk comfort biedt op het water.

Op de Berlijnse watersportbeurs die van 18 tot en met 27 november 2011 gehouden wordt, zal de nieuwste woonboot getoond worden aan het publiek. De boot is zodanig ontworpen dat het zo min mogelijk weerstand biedt aan het water. Daarnaast is de indeling zeer flexibel, met een standaard ruimte voor de hutten, keuken, douche en toilet. De keuken is compleet en volledig ingericht met inbouwafvalemmer of Hailo tandem en opbouw spoelbak of rvs spoelbak.

De boot is uitermate geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, want er bevinden zich geen trappen en opstappen in de boot.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*