ACM Makelaardij geeft Uw Huismeester cadeau bij aankoop

Den Haag/Nijmegen/Venlo, 06 november 2011 – ACM Makelaardij breidt haar assortiment uit met een nieuw product; het onderhoudsabonnement van Uw Huismeester. Met dit product speelt het bedrijf op de sterk stijgende vraag naar betaalbare en kwalitatief hoogstaande producten voor het onderhoud van de woning. Een uniek product om dat het geheel inspeelt op de wensen van de consument om onbezorgd te kunnen wonen.

Uit onderzoek, uitgevoerd door verschillende consumentenorganisaties, blijkt dat vanuit de consument veel vraag is naar goed en betaalbaar onderhoud van de woning. Juist om die reden raakten de bedrijven ACM makelaardijen Uw Huismeester met elkaar in gesprek, voor respectievelijk het juiste distributiekanaal en het perfecte daarop aansluitende product.

“Het is geen toeval dat juist ACM Makelaardij en Uw Huismeester bij elkaar zijn uitgekomen voor deze samenwerking. Dit heeft te maken met het feit dat beide bedrijven er naar streven om de particuliere eigen woningbezitter op een excellente wijze te bedienen’, aldus Pim Vijftigschild van Uw Huismeester “Wij bieden de particuliere eigenwoning bezitter in Nederland een eigen huismeester aan voor 180 euro per jaar op basis van een aantal mooie gratis diensten (o.a. cv-onderhoud, jaarlijkse huis APK, 24/7 stand-by service voor onderhoudscalamiteiten) en enorme ledenvoordelen zoals geen voorrijkosten en zeer scherpe offertes. Belangrijk daarbij is het feit dat het regelen van het onderhoud voor mensen uit handen wordt genomen, het is toch vaak een tijdrovend en vaak complexe aangelegenheid. Waarbij de vraag toch vaak op komt of je wel een betrouwbare, goede vakman hebt.

“Daarnaast het past geheel in de filosofie van ACM Makelaardij om mensen veel meer te ontzorgen”, aldus Lex de Veth, directeur ACM Makelaardij, “mensen hebben geen tijd en zin zich naast werk, een druk sociaal bestaan zich ook nog bezig te houden met de sores van het kopen en het onderhoud van een huis en wij bieden hen via een “One Stop Shop Principe” zowel het huis als diensten voor een prima start van hun droomplekje.

Aanvankelijk wordt gestart met een campagne waarbij kopers bij de woning een huismeester cadeau krijgen, deze actie zal later uitgebreid worden met meerdere campagnes.

Voor meer informatie:
Pim Vijftigschild – Uw Huismeester B.V.
T: 070 737 03 10
E: info@uwhuismeester.info

Elly Kwakernaat – ACM Makelaardij Nijmegen
T: 024 382 00 00
E: E.Kwakernaat@acmmakelaardij.nl

Evert Wolters– ACM Makelaardij Venlo
T: 077 351 61 88
E: E.Wolters@acmmakelaardij.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*