Huis kopen in België tijdens euro crisis

Mensen die binnenkort een huis kopen in België, dienen rekening te houden met het feit dat de huizenprijzen in België en Frankrijk maar liefst met 25% zijn overgewaardeerd. De prijzen van de huizen zijn tot ver boven hun langjarige gemiddelde omhoog gegaan, dat terwijl in Nederland de waarde van de huizen met ongeveer negen procent is gedaald.

In het Britse blad The Economist zijn deze conclusies omtrent huizenprijzen wereldwijd verschenen. De overwaardering van de Belgische en Franse huizen is zelfs sterker dan de huizenprijzen in de Verenigde Staten tijdens de crisis periodes in Amerika.

Ondanks de euro crisis weten de huizenprijzen bij de zuider buren vaak genoeg stand te houden. Hierdoor blijven huizen in deze landen niet makkelijk te betalen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*