Kies vanaf november uw station en uw skiverhuur !

Voor de gepassioneerde sneeuwliefhebbers is de komst van de winter goed nieuws : met de komende sneeuwvallen zullen ze eindelijk weer mogen skiën, en weer hun geliefde sensaties beleven! Tijd in november om te plannen, zich te organiseren, … voor een kort week-end of een sportieve week, verblijf met vrienden of met de familie, voor een skiinitiatie of ontdekking van de bergen, alles is mogelijk. U hoeft enkel het voor u gepaste station en skiverhuur te vinden!

Wat de stations betreft, heb je een wijde keuze: Frankrijk geniet echter van berggebieden, hoge spitsen, of zachtere massieven, en zo kan iedereen de site vinden die het best bij hem past. De bergdorpen hebben het wintertoerisme ontwikkeld, en de skiliefhebbers hebben de keuze tussen kleine familiale stations in de streek van Auvergne, authentieke dorpjes in de Pyreneeën, en sportieve of feestelijke stations (of beide) in de Alpen.  Soms heb je alle keuzes in een enkel site:  het allerbekende Courchevel  omvat vijf dorpen, en vijf verschillende ambiances.  In Chamonix heb je het prachtig massief van de Mont Blanc, en kan je via de kabelbaan van de Aiguille du Midi vanop een zonnig terrasje genieten van het prachtig zicht  (360°) op de Franse , Zwitserse en Italiaanse Alpen. Een andere fleuron van  Frankrijk is het skigebied van Les Portes du Soleil die beginners alsook gevorderden grote ruimtes ter beschikking stelt , alsook duizelingwekkende pistes, zachte bochten, wandelingen in het woud, om het skiën te herontdekken. Talrijke stations geven toegang tot dit indrukwekkend domein: Abondance, Avoriaz, Châtel, La Chapelle d’Abondance, Les Gets, Montriond, Morzine, St Jean d’Aulps… Er valt wel één in uw smaak!

Het gemeenschappelijk kenmerk van al deze stations ? Ze beschikken over een skiverhuurwinkel partner met Skimium: u maakt gebruik van een praktische en economische dienst. In elk van de winkels die partner zijn met Skimium krijg je kortingen tot 50%, en krijgt u gevarieerd en aangepast materiaal: alpineskiën, langlaufen, snowboard, rackets, skischoenen, voor mannen, vrouwen, kinderen, beginners of gevorderden. Het geheel staat op u te wachten in het station, en zo hoeft u geen materiaal te vervoeren en mee te sleuren. Om af te wisselen kunt u de optie Glisse Liberté kiezen, en zo elke dag van materiaal veranderen, om andere plezieren te beleven of meer aangepast materiaal te gebruiken volgens de sneeuwsomstandigheden. En u verliest geen tijd meer dankzij de online reservatie van uw skipas in de stations die daarvoor ingetekend hebben op www.skimium.com.  Wat wil je meer?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*