Nieuw bij Babymaxi: ERGObaby Carrier Cassic, ERGObaby Sport en Performance Carrier

Ergo PerformanceNet op tijd voor Kerst en de zoektocht naar een perfecte kerstcadeau biedt Babymaxi.nl nu ook de ERGObaby Carrier in zijn assortiment aan.

Ouders van overal houden van het comfort, stijl en veelzijdigheid van ERGObaby. Ergonomisch ontworpen voor zowel ouder als kind, kan de ERGObaby Carrier vanaf de geboorte tot 18 kg gebruikt worden. De Ergo draagzak is eenvoudig aan/uit te doen en aan te passen aan verschillende personen die dezelfde drager gebruiken.

De ERGObaby Carrier reeks bestaat uit 3 modellen:

De ERGObaby Original Carrier (100 % katoen) is het meest flexibele all-round model uit de ERGO Carriers reeks.

De ERGObaby Performance Carrier is gemaakt uit duurzaam, lichtgewicht en ademend weefsel en is ideaal voor outdoor-activiteiten in alle klimaten.

De ERGObaby Sport Carrier bestaat uit een zachte combinatie van katoen en polyester en is comfortabel, licht in gewicht, ademend en sportief.

Alle ERGObaby Carriers worden aanbevolen door gezondheidsdeskundigen en zijn gecertificeerd door het Duitse TUEV.

U kunt de ERGO draagzak bestellen bij www.babymaxi.nl met gratis verzending.

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt ouders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en rekbare draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier 3G, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Totseat en Je Porte Mon Bébé.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*