Nieuw tv-programma ‘Villa Europa’ beleeft première

, , , ,

Tilburg, 29 november 2011 – Televisiezender brabant10 en NOVASOL vakantiehuizen komen met een nieuw reisprogramma: ‘Villa Europa’. In een reeks  van 5 afleveringen worden charmante  vakantiehuizen en uiteenlopende bestemmingen belicht. De afleveringen  worden op 8 december vertoond tijdens een speciale première avond bij Prise d’eau Golf in Tilburg.

NOVASOL Vakantiehuizen en brabant10 hebben het plan opgevat om samen een nieuw tv-programma voor de regionale televisie te ontwikkelen. Een lifestyle reisprogramma dat de kijker meeneemt naar verschillende, authentieke accommodaties in de meest charmante regio’s van Europa: ‘Villa Europa’.

De reeks van 5 afleveringen begint met een familievakantie op Buitengoed het Lageveld, in Hoge Hexel. Daarna volgt brabant10 presentatrice Mascha de Rooij vakantievierende koppels, gezinnen en vriendinnen tijdens een vakantieweek in Italië of Frankrijk. „We willen de kijker graag laten zien dat een vakantiehuis voor iedereen wat te bieden heeft; van cultuursnuiver tot sportieveling en van jong tot oud”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. „Met thema’s als ‘La Dolce Vita’ en ‘Wellness & Golf’ spelen we met ‘Villa Europa’ in op deze uiteenlopende vakantiewensen”.

Op 8 december gaat ‘Villa Europa’ op feestelijke wijze in première. Pers en geïnteresseerden zijn vanaf 19:30u van harte welkom op de sfeervolle premièreavond bij Prise d’eau Golf te Tilburg; een avond vol vakantieervaringen en Brabantse gezelligheid. Aanmelden kan per e-mail, marketing@novasol.com. Voor meer informatie over NOVASOL zie www.novasol.nl.

Over NOVASOL

De 29.000 individuele vakantiehuizen in 25 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide. NOVASOL is daarmee de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Europa en heeft accommodaties in onder andere Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

###

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Tijdens de opnames een ontspannen moment aan de rand van het zwembad.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:
Frans Schoon, Algemeen Manager
Tel.: 013 – 4677730
E: Frans.schoon@novasol.nl
W: www.novasol.nl
FB: www.facebook.com/novasol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*