Nieuwe strip voor leraren basisonderwijs

’s-Hertogenbosch – Op initiatief van Cabaret in Onderwijs is onderwijsland een nieuwe cartoon rijker. Vanaf vandaag zijn wekelijks de avonturen van Meneer Krijtje te volgen. De strip richt zich specifiek op leraren in het basisonderwijs en zal gratis ter beschikking worden gesteld aan redacties van schoolbesturen binnen het primair onderwijs. Daarnaast zal de strip verschijnen op de site www.cabaretinonderwijs.nl.

“We staan bekend als een organisatie die de dagvoorzitter of cabaretact verzorgt tijdens studiedagen of congressen in het primair onderwijs”, aldus Martijn Funke, manager bij Cabaret in Onderwijs, ”maar ook een strip sluit prima aan bij onze doelstelling om humor en onderwijs met elkaar te verbinden. Met de cartoon Meneer Krijtje hopen we weer een vleugje humor aan het onderwijsveld te hebben toegevoegd.”.

Frank van Alphen, cabaretier bij de organisatie, is enthousiast: “De strip is herkenbaar, grappig en biedt een vette knipoog naar de dagelijkse realiteit van het lerarenbestaan. We beginnen met een pilotperiode van zes maanden. Ik ben erg benieuwd wat de reacties zullen zijn.”.

Vanaf vandaag zijn de avonturen van Meneer Krijtje wekelijks te volgen op www.cabaretinonderwijs.nl. Redacties kunnen zich wenden tot info@cabaretinonderwijs.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*