Onderhoud wegen met EAB

Onderhoud van wegen houdt veel meer in dan slechts het corrigeren van de asfaltdeklaag. Goed advies en een goede voorbereiding zijn heel belangrijk en voegen toe aan de kwaliteit van het onderhoud. Uiteindelijk resulteren dit soort activiteiten in een wegdek welke gedegen zorg heeft, en waar zaken als rafeling worden voorkomen.

Een van de betere adviezen welke gemeente en provincie kunnen krijgen is het gebruik van een product als Emulsie Asfalt Beton. Onderhoud wegen met EAB is de nieuwste slogan binnen deze tak van industrie. In de praktijk van wegonderhoud in Nederland blijkt dat er nog te vaak en te snel wordt gekozen voor een compleet nieuwe asfalt deklaag. Emulsie asfalt beton kan een uitstekend alternatief bieden in veel van deze situaties. Wanneer emulsie asfalt beton wordt aangebracht resulteert het vaak in veel fronten op besparingen in de onderhoud van wegen. Emulsie asfalt beton is een hoogwaardig product welke garant staat voor een hoog niveau van veiligheid voor het verkeer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*