Start met Exposure!

,

Exposure, een organisatie die zich richt op marketing, communicatie en websiteanalyses, heeft haar pakket wederom uitgebreid!
Ditmaal met het starterspakket! Bent u van plan om een bedrijf op te starten? Exposure verzorgt een geoptimaliseerde website, dat wil zeggen dat de website goed vindbaar is door bijvoorbeeld een zoekmachine als Google. Daarnaast maakt Exposure een passend logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.
Steeds vaker komen mensen via de zoekmachines op een site terecht, daarom is het belangrijk dat uw site geoptimaliseerd is. Vervolgens is een aangename overzichtelijke site van belang om er voor te zorgen dat de bezoeker van uw site verder geïnteresseerd raakt. Maar ook op andere punten is een goede presentatie van belang; een sprekend logo, verzorgd visitekaartje, bijpassende enveloppen en briefpapier maken uw start compleet!
Het complete starterspakket is nu 995 euro exclusief btw.
Benieuwd?
www.exposuregroep.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*