DE TECHNISCHE HANDELSDAGEN “BOUW INSTALLATIE EN TECHNIEK”

, , , , , ,

EEN NIEUWE VAKBEURS IN DE ZEELANDHALLEN TE GOES!

Deze vakbeurs zal uniek zijn voor onze regio Zuid-West Nederland en voorzien in een duidelijke behoefte! Dat is de mening van Rein van Vliet, voormalig directeur en eigenaar van de Zeelandhallen te Goes. Zijn antwoord is simpel; overal in het land zijn gespecialiseerde vakbeurzen voor onder andere de bouwnijverheid, de installatiewereld, industrieël onderhoud, agrarische sector, enz.

Hier in Zeeland kennen wij dit soort gespecialiseerde vakbeurzen niet om de eenvoudige reden, dat wij  te maken hebben met een beperkt verzorgingsgebied.

Neemt echter niet weg, dat onder andere de genoemde branches wel degelijk behoefte hebben aan een  op hun bedrijfsaktiviteiten  gericht vakevenement. Bezoeken brengen aan beurzen buiten de regio vraagt veel tijd. Bovendien bieden deze beurzen niet datgene waar men naar op zoek is, namelijk naar de eigen vertrouwde leverancier in een sfeer van “ons kent ons”!

Daarom deze vakbeurs Technische Handelsdagen, Bouw, Installatie en Techniek, in het hart van Zeeland in het evenementencomplex de Zeelandhallen te Goes op 21 en 22 maart 2012.

Deze technische vakbeurs algemene toelevering zal het karakter kennen van een allesomvattende technische handelsonderneming met dienstverlenende bedrijven op gebied van  onderhoud van machines, materialen en gebouwen.

Het organisatiebureau van Rein van Vliet, Event Services Center bv,  rekent op een ruim aantal exposanten niet alleen vanuit de Zeeuwse regio,  maar ook van daarbuiten. Gezamenlijk zullen zij zo’n 5.000 vierkante meter beursoppervlakte bezetten.

De Technische Handelsdagen zullen breed onder aandacht worden gebracht. In diverse vakbladen zoals bijvoorbeeld de Handelscourant, de Ondernemer en overige vakbladen onder andere gericht op de bouwnijverheid, de  installatiewereld, de automotive branche, de logistieke sector alsmede  de agrarische bedrijven in land-en tuinbouw, fruit- en veeteelt zullen in de totale promotiecampagne worden betrokken. Voorts zal ook de organisatie zeer gericht uitnodigingen naar deze branches versturen en krijgen de exposanten  de beschikking over een ongelimiteerd aantal toegangskaarten voor toezending aan hun relaties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*