Ervaar het gemak van een nieuw landelijk netwerk: 0900 0800

, , ,

Welk nummer belt u als u lekkage, een CV storing of een verstopping in uw riolering heeft? Precies, vaak gaat u zelf aan de slag of komt u in contact met een beunhaas die het vaak voor teveel geld voor u wil repareren, om over de kwaliteit maar te zwijgen.
Vanaf nu kunt u het telefoonnummer 0900 0800 toevoegen aan uw telefoonboek. In elke provincie en in iedere plaats in Nederland zijn vakkundige en gecertificeerde vakmensen aangesloten bij het netwerk 0900 0800, waardoor al uw problemen in en om het huis snel verleden tijd zijn.

Of u nu een dakdekker, loodgieter, slotenmaker of glaszetter nodig heeft; als u belt naar 0900 0800 komt u gegarandeerd in contact met een vakman in uw regio. Dag en nacht!

Binnenkort kunt u ons product verwachten op de landelijke televisie. Met andere woorden, op dit moment komt u in aanraking met een volledig nieuw product die er voor u is; een primeur dus! Eén nummer voor elk probleem en iedere spoedklus in en rondom uw woning.

Wilt u zelf zien hoe ons product in elkaar zit en het gemak alvast ervaren? Breng dan eens een bezoek aan onze website 09000800.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*