Exclusieve cadeaus voor kerst! Luxe Zwitserse messen- en pannensets.

,

Exclusieve cadeaus voor kerst! Luxe Zwitserse messen- en pannensets.

Zaandam, 9 december – De bomen zijn al opgetuigd en Mariah Carey schalt weer door de boxen. Het is kerst! En wat is er met kerst nou leuker dan iemand blij maken met een exclusief cadeau? Veilingwinnaar biedt nu dan ook luxe messen sets aan van Royalty Line Switserland. Liever een mooie pannenset? Ook dat biedt Veilingwinaar nu aan.

Voor iedereen en elke smaak zit er wel een mooi set bij. Zo heb je leuke gekleurde sets, voor elk mes een ander doeleinde. Of een72-delige set in een luxe geschenkverpakking. 16-delig, 3-delig voor elk is er wel wat wils. In een mooie koffer of gewoon lekker eenvoudig in een hakblok. Ook in de pannensets is er een ruime assortiment. Zo wordt er meerde exclusieve braadpannen aangeboden, maar kan er ook geboden worden op een 16-delige set. Een goed kerstdiner gegarandeerd!

De veiling is al gestart en er kan dus al direct geboden worden! Schrijf u zich gratis in voor de website om ook zo’n mooie set te bemachtigen. Hier kunt u ook kosteloos op de hoogte worden gehouden van toekomstige veilingen.

Alle winnaars van de veiling zullen bekend zijn op 15 december om 20.15. Een paar dagen later op 20 december kunt u tussen 11.00 en 12.00 de gewonnen sets ophalen. Uiteraard kunnen de sets ook verzonden worden.

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*