Het Vieze Woord van 2011: Seborrhoisch Exceem

,
Met gepaste trots maakt de website vieswoordvandedag.nl vandaag het allereerste vieze woord van het jaar bekend: “Seborrhoisch exceem”, een schilverige aandoening van de huid waarbij cellen van de huid sneller sterven en resulteren in schilvers. Dit woord, ingestuurd door een iemand die graag anoniem wil blijven, heeft toen het op 23 Maart gepubliceerd was in één dag 45 duimpjes omhoog verzameld.
Vieswoordvandedag.nl is een website waarop elke dag een nieuw vies woord gepubliceerd wordt. Deze woorden kunnen anoniem ingezonden worden door iedereen en worden na ontdubbeling elke dag gepubliceerd. Bezoekers kunnen gedurende de 24 uur dat het woord gepubliceerd staat stemmen op het woord, ze kunnen het omhoog stemmen of omlaag door te klikken op een duimpje. De populariteit van het woord wordt vervolgens weergegeven door vijf sterren op de voorpagina. De website houdt in de achtergrond bij hoeveel omhoog en hoeveel omlaag stemmen er zijn geweest en op basis hiervan is de selectie gemaakt voor het Vieze Woord van het Jaar 2011.
De website, welke bijgehouden wordt door vrijwilligers de Vieze Man en Vies Varkentje, wordt ondersteund door een twitter kanaal (@vieswoord) en is ook te bekijken als Google Gadget en op Facebook.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*