John Beerends Salon Takeover RTL5

PERSBERICHT
Interview met John Beerends van Salon Takeover RTL5
www.candldigitaalmagazine.nl was aanwezig bij de eerste aflevering van het RTL5 programma John Beerens Salon Takeover en had een exclusief interview met topkapper John Beerens die noodlijdende kapsalons te hulp schiet. Het programma start vanaf maandagavond 14 november om 21.30 uur. John Beerens probeert deze salons voor een faillissement te behoeden. Een totale makeover van de salon, maar ook de vaardigheden van de kappers en de ondernemerscapaciteiten van de salon eigenaar worden onder handen genomen. Met dit programma treedt John Beerens in de voetsporten van de Australische Tabatha.
John Beerens is vanaf zijn 15e als kapper werkzaam, en opent op zijn 22e zijn eigen haarstudio in Tilburg. Hij geniet bekendheid in de Benelux door prijzen te halen als landskampioen en later de TOP Hair Award 2006 te winnen. Met deze prijs wordt hij onderscheiden voor zijn creatieve vermogen , en zijn inzet voor de gehele kappersbranche. Op dit moment stijlt hij het haar van bekende Nederlanders en heeft hij deelgenomen als jurylid in het programma Holland Next Topmodel.
“CANDL” wat waren de moeilijkste momenten tijdens de takeover. “John” ik heb meegemaakt dat we druk bezig waren met de opnames en dat er plotseling een deurwaarder op de stoep stond met een beslaglegging. Dit heeft heel wat teweeg gebracht. Gelukkig konden we nog net op tijd ingrijpen.
“CANDL” we zijn de bitchie Tabatha gewend, wij vonden je eigenlijk best aardig vergeleken bij haar. “John” het klopt de productie van Tabatha is erg Amerikaans. Ik ben in het programma confronterend maar wel met respect. Ons doel is de ogen te openen van de Salon eigenaar en hem perspectief te laten zien. Wat hij in jaren heeft opgebouwd, wordt langzaam afgebroken door o.a. vermijdingsgedrag van de Salon eigenaar. Soms wordt het extra moeilijk door omstandigheden die “ van buitenaf komen “ door bijv. een echtscheiding of ziekte. Al deze zaken hebben ook invloed op het gedrag van personeel. De eigenaar heeft niet in de gaten dat hij in een neerwaartse spiraal zit, en ik probeer zowel hem als het personeel weer perspectief te bieden. Er zijn heftige confrontaties geweest waarbij de salon eigenaar wegliep maar later toch besloot er voor te gaan.
Lees verder……op www.candldigitaalmagazine.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*