Uw reclame altijd in beweging – kleding bedrukken als relatiegeschenken

, ,
 
 
 
 
 
 

EuroGifts relatiegeschenken reclamekleding bedrukken

Reclamekleding bedrukken

Kleding bedrukken als relatiegeschenken of voor intern gebruik

De beste manier om uw reclame te laten opvallen, is door die te laten bewegen. En hoe kan u dit beter dan met bedrukte kleding? Zo wordt uw naam en logo altijd en overal gezien!

Met gepersonaliseerde kledij blijven uw medewerkers gemotiveerd en trots om voor u mogen werken!

Dus, laat uw kledij bedrukken en u loopt altijd in de kijker!

Bedrijfskleding en Promotietextiel bedrukken

Textiel & kledij is de overkoepelende term voor alle promo t-shirts, bedrukte polo’s, stijlvolle hemden & blouses, sweatshirts, heerlijk warme fleece jackets, en zelfs professionele werkkleding en werkbroeken. Ook bedrukte petjes, geborduurde mutsen & sjaals en zelfs bedrukte fluohesjes, vestjes en fluocovers voor de rugzak en boekentas.

Sportkleding bedrukken bij EuroGifts relatiegeschenken

Sportkleding bedrukken

Sportkleding, handdoeken en paraplu’s

Ook voor associaties en sportclubs is kleding een onmisbaar artikel. Bij EuroGifts kunt u ook opteren voor geborduurde handdoeken en badlakens. Ook bieden wij u een assortiment sportkleding aan. Deze zijn speciaal vervaardigd met stoffen die ademend en zweetdoorlatend zijn.

Ook hebben wij machines die speciaal voorzien zijn om paraplu’s te bedrukken, zelfs met logo’s in meerdere kleuren.

 Softshell textiel bedrukken

Softshell is een lichtgewicht materiaal, prima voor koud en winderig weer. Het is perfect water- en windbestendig door de 3-laags structuur. Een van deze lagen is zweetdoorlatend door het ademend membraam. De coating is 8000 mm waterdicht en 1000 g/m²/dag ademend.
Deze kleding is afgewerkt met een microfleece binnenzijde, die lekker warm aanvoelt. Kortom, het lichtgewicht materiaal, in combinatie met de ademende eigenschap en de water- en winddichtheid maakt softshell nog aangenamer om te dragen dan een gewone jas.

Bekijk daarom ook eens de softshell jassen en bodywarmers

Combineer uw bedrukte kleding

Combineer polo’s met hemden, t-shirts met swaters en bodywarmer. Op die manier zorg je voor een uniforme kledijcode voor uw medewerkers.

Laat ook uw eigen klanten niet in de kou staan en geef hen een heerlijk warme fleece jacket of sweater. De t-shirts, polo’s, sweaters,… zijn ook beschikbaar voor kinderen.

 Kleding bedrukken en borduren

Als een van de weinige grote leveranciers van promotietextiel hebben wij de drukmachines en know-how in eigen huis, zowel voor bedrukken als borduren. Net daarom kunt u bij EuroGifts in alle vertrouwen uw t-shirts bedrukken en hemden en polo’s borduren. Idem voor heerlijk warme fleece sweaters, softshell jassen, reclamekleding, en zelfs fluo hesjes en professionele werkkledij. Dus, de gepaste reclamekleding bedrukken doet u uiteraard bij EuroGifts.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*