Loints of Holland – uniek schoenenmerk

December 2011Loints of Holland, het unieke schoenenmerk van de schoenmakersfamilie Klijsen uit Kaatsheuvel, maakt al sinds 1918 schoenen. Wat ooit begon in een schuurtje achter het huis is nu, met de 4de generatie aan het roer, uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met export naar 24 landen. Vooral in landen als Italië, Japan en Spanje is Loints of Holland populair. Loints of Holland bewijst dat comfortabel schoeisel niet alleen geschikt is voor verplegend personeel of mensen met een alternatieve lifestyle. Want Loints of Holland geeft draagcomfort en duurzaamheid een trendy vormgeving en maakt eco en comfort hip en trendy.

LESS IS MORE
Termen als “Perfecte eenvoud” en “Wellness” zijn op Loints of Holland heel toepasselijk. Naast het maken van eenvoudige, maar bijzondere ontwerpen in combinatie met een geweldige pasvorm speelt ook duurzaamheid voor alle aspecten van het productieproces een hele belangrijke rol. Loints of Holland schoenen kunnen zonder meer groene schoenen genoemd worden. Daarnaast zijn de schoenen uiterst comfortabel en flexibel met uitneembaar voetenbed.

TRENDY DESIGN EN MEER
Dat is niet het enige wat Loints of Holland onderscheidt. Loints of Holland staat bekend om de veelheid aan mooie kleuren en materialen. De schoenen hebben een uiterst herkenbaar design, zijn eigentijds, van hoge kwaliteit en duurzaam. Met de nieuwe plateauzool, modische designs met kurken zool en diverse klompjes bereikt Loints of Holland nu ook een jonger en trendy publiek. De highlights in de collectie van Loints of Holland voor lente/zomerseizoen 2012 zijn hakken en diverse uitgesproken kleuren.

OOK VOOR HEREN
Naast damesschoenen maakt Loints of Holland ook herenschoenen. Ook hierbij wordt draagcomfort gecombineerd met een modische belijning en zijn de modellen in diverse opvallende kleuren te verkrijgen.

MODE- EN SCHOENLIEFHEBBERS 
Met het vernieuwde signature geeft Loints of Holland een trendy visitekaartje af en bewijst met collectie SS12 niet te misstaan in de garderobe van mode- en schoenliefhebbers. Meer op Lointsofholland.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*