MILIN presenteert uitgebreid assortiment in kozijn- en gevelafwerking op 15e Polyclose in Gent

, , , ,

MILIN presenteert uitgebreid assortiment in kozijn- en gevelafwerking op 15e Polyclose in Gent

 

One-stop-shopping voor de kunststof kozijnenindustrie

 Met ´One-stop-shopping´biedt Milin een absolute meerwaarde aan de kunststof kozijnenindustrie. Het bedrijf uit Nieuwegein laat op de beurs Polyclose in Gent zien over een compleet assortiment aan kozijntoebehoren te beschikken. Deze internationaal aansprekende beurs voor de gevelbouw, wordt van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 januari 2012 gehouden in de Flanders Expo (Hal 1, 4, 6). Milin is te bezoeken op stand: 4424.

Naast een kunststof kozijn heeft een bedrijf de nodige afwerkmaterialen in kunststof nodig om een project optimaal uit te voeren. Milin biedt daarin een totaaloplossing en houdt de inkoop van afwerkmaterialen in één professionele hand. Tijdens de Polyclose krijgt de bezoeker een breed inzicht in de mogelijkheden van Milin als partner van de kunststof kozijnenbranche. Variërend van Milinboard vensterbanken, DPI deurvullingen, afwerkplinten, gevelbekledingen, dakranden tot deurpanelen en sandwichpanelen. Dagkanten. Al die producten zijn veelal uit voorraad leverbaar.

Kleurvariaties

De opdrachtgever heeft ook nog de keuze uit een assortiment van meer dan 60 kleurvariaties in paneelprofielen. Al vanaf 4 lengtes uit voorraad leverbaar. Ook kan hij zonder meerprijs elke Renolit kleurencombinatie maken. Milin heeft tevens sandwichpanelen in een gladde uitvoering met Renolit in meer dan 20 verschillende kleuren. Maar men kan de sandwichpanelen ook laten maken van zelfklevende SKS-platen met als dekplaat een HPL-plaat in een gladde of Renolit folie uitvoering of een dekplaat van PVC.

Kozijnvullingen

Ook Milin voorraadhoudend leverancier van diverse soorten kozijnvullingen. De toenemende vraag naar kunststof kozijnen maakt dat ook de vraag naar uiteenlopende kleuren steeds verder toeneemt. Men heeft – eveneens uit voorraad leverbaar – de keuze uit meer dan 35 houtstructuur- en unikleuren in sandwichpanelen en paneelprofielen.

Deurpanelen

Naast kozijnvullingen heeft Milin ook een aparte afdeling in DPI-deurpanelen. Deze deurpanelen worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Variërend van paneelprofielen in glad wit en crème of een/ of tweezijdig Renolit folie. Ook kan de opdrachtgever kiezen voor sandwichpanelen in de Preego-, de ALU PLUS 6-, de  doordreams-, of de  geomatrix serie. Ook deze zijn veelal direct uit voorraad leverbaar.

Ontzorgen

Milin ontzorgt haar leveranciers en opdrachtgevers. Van advies tot uitvoering en aftersales houdt de opdrachtgever alles in één professionele hand. Zij bevorderen een snelle inkoop, stimuleren korte communicatielijnen en bieden voor elke vraag een passende oplossing. Milin is tevens een meedenkend adviseur, die samen met de opdrachtgever, zoekt naar de meest hoogwaardige oplossing voor zijn specifieke vraag. Alle materialen zijn CE-gecertificeerd en voorzien van het FSC keurmerk.

www.Milin.nl  toont op de Polyclose haar totaalconcept in innovatieve en duurzame kunststof kozijnoplossingen. In 8 jaar tijd wist het bedrijf uit Nieuwegein zich een aansprekende naam te verwerven als totaalleverancier voor de kunststof kozijnenbranche. Op de beurs Polyclose vertellen de adviseurs van Milin de bezoekers graag alles over deze materialen en welke het meest geëigend is voor hun situatie. Voor meer informatie kunt u ook onze www.blog.milin.nl  en de www.shop.milin.nl in de gaten houden.

Kunstsof kozijnen afwerkprofielen leverancier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*