RAM iPad houder voor comfortabel en veilig autogebruik.

,

Apple iPad veilig in de auto gebruiken met RAM iPadhouder!

RAM Mounting heeft speciaal voor de iPad een houder ontworpen die aan RAM Mounting componenten bevestigd kan worden. De houder omklemt de iPad stevig zonder het slanke ontwerp van de iPad te verstoren. Naast een flexibel statief voor stoelmontage, zijn er ook combinaties leverbaar met zuignap voor aan de voorruit.

Een stabiele en flexibele oplossing voor het gebruik van Apple iPad  onderweg in auto, bestelbus of in een boot. Het 45 cm hoge statief is zeer stabiel, maar kan gemakkelijk in de gewenste richting gebogen worden. Het heeft een universele no-drill bevestiging aan de stoelbout. Statief kan eenmalig op lengte afgezaagd worden.

Dankzij de schroefklem en de rubberen kogel kan de houder in elke positie gesteld en vastgedraaid worden.

De iPad zit door de speciaal ontworpen constructie stevig vast in de houder, wel zo veilig. Met de gepatenteerde sluiting kan de iPad makkelijk bevestigd en verwijderd worden. Alle uitgangen van de iPad blijven vrij. De iPad is zowel in portrait als in landscape mode te gebruiken.

RAM-mounts zijn gemaakt van zeewaardig aluminium met een poedercoating, roestvast staal en rubberen kogelgewrichten. RAM is licht van gewicht, oersterk en corrosiebestendig. RAM is een uniek en zeer flexibel montagesysteem, gebaseerd op kogelgewrichten die verbazingwekkend zware items kunnen dragen. Het superieure systeem bewijst zich onder de meest ruige toepassingen met veel schokken en trillingen, sterk wisselende weerscondities, binnen en buiten.

RAM iPad Cradle Youtube filmpje op onze website

Te bekijken en te bestellen bij www.Laptopcomfort.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*