Open coffee Ridderkerk HRM

Een nieuw concept, een nieuwe netwerksessie van Unique Ridderkerk

Open Coffee Ridderkerk

19 januari 2012
van 8.30 tot 12.00 uur

Open Coffee is een landelijk netwerk waarbij op regelmatige basis, informele regionale bijeenkomsten, georganiseerd worden.
Met Open Coffee Ridderkerk komen wij 1 x in de drie maanden bij elkaar om onder het genot van een kop koffie te brainstormen over HRM gerelateerde onderwerpen.

Het thema op 19 januari: “Het nieuwe werken”

De samenstelling van de beroepsbevolking verandert. Nieuwe generaties betreden de arbeidsmarkt en de traditionele manier van werken, arbeidsrelaties en -verhoudingen veranderen. Ook neemt de behoefte om een flexibele invulling te geven aan de werkgever- en werknemerrelatie toe, en ontstaan er andere vormen van samenwerken. Nogal wat zaken waar u rekening mee moet houden. Bent u er al klaar voor?

Wij nodigen geïnteresseerde ondernemers graag uit om deel te nemen aan de Open Coffee bij Unique Ridderkerk aan de Ridderstraat 4 om samen met u en uw HR collega’s over dit onderwerp te discussiëren.

Open Coffee is een interactief netwerk concept en wij ontvangen graag van te voren specifieke vragen of ingebrachte cases die wij centraal kunnen stellen in deze discussie-sessie. De verwachting is dat er ongeveer 30 regionale HR functionarissen aanwezig zullen zijn.

Programma Open Coffe HRM:
08.30 – 9.00 Ontvangst
09.00 – 9.30 Welkomswoord door Wieske Everwijn van Unique Ridderkerk Aansluitend een kort kennismakingsrondje (met mogelijkheid tot elvatorpitch)
09.30 – 11.00 Bespreking van ingebrachte cases en vragen
11.00 – 11.30 Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

Contactgegevens
Nathalie Bogerd- Havelaar en Robbert Holtrop

Unique Ridderkerk
Ridderstraat 4
2981 HA Ridderkerk
T. 0180-491100
E. nathalie.bogerd@unique.nl
http://www.linkedin.com/groups/Open-Coffee-Ridderkerk

Open Coffee Ridderkerk is mede mogelijk gemaakt door Fortune en Unique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*