PEAK-IT opnieuw een van de grootste ICT bedrijven in Nederland

12 december 2011 , Naarden – Automatiserings Gids publiceert jaarlijks de 50 grootste ICT bedrijven in Nederland. Recent is het overzicht van 2011 gepubliceerd en ook PEAK-IT is weer terug te vinden op deze lijst.

ICT dienstverlener PEAK-IT was afgelopen jaren ook al terug te vinden tussen de 50 grootste ICT bedrijven van Nederland. Het bedrijf is dan ook trots deze erkenning wederom te mogen ontvangen, zeker gezien het nog jonge bestaan van de onderneming. PEAK-IT is dit jaar terug te vinden op de 39e plaats.
Ondanks de mindere economische tijden ziet PEAK-IT het afgelopen jaar alsnog een groei in marge en omzet. Ook voor het komende jaar verwacht de ICT dienstverlener deze trend voort te zetten, aldus Maarten Cobelens, Algemeen directeur PEAK-IT.

“Tot dusverre heeft de werkgelegenheid bij de grotere IT-bedrijven in Nederland nog niet ernstig te lijden gehad van de kwakkelende conjunctuur,” aldus Automatiserings Gids. Vooral de dienstverleners hadden het dit jaar zwaar. Opvallend is wel dat de personele omvang van de ‘bovenste helft’ van de lijst met ongeveer 1,5 procent kromp het afgelopen jaar, terwijl de ‘onderste helft’ juist groeide met 3,5 procent.

Naast uitgeroepen te zijn tot een van de 50 grootste ICT bedrijven in Nederland heeft PEAK-IT nog meer titels gewonnen. Zo heeft Deloitte de organisatie voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot een van de 45 best geleide ondernemingen en stond het op de 13e plaats met de lijst ‘Snelste Groeier 2011’, opgemaakt door Skillcity.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*